Webmail E-learningISVUStudomat
Dobrodošli na stranicu Veleučilišta u Šibeniku

Gostujuće predavanje: „Uloga regionalne samouprave u zaštiti okoliša“

dr.sc. Sanja Slavica Matešić, pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije održati će gostujuće predavanje „Uloga regionalne samouprave u zaštiti okoliša“ iz kolegija Upravljanje okolišem.
Predavanje će se održati u utorak, 22. siječnja 2019. s početkom u 15:00 sati. Pozivamo sve zainteresirane studente da prisustvuju predavanju.

SSMatesic1

Objavljeno u Novosti veleučilišta

O G L A S Veleučilište u Šibeniku organizira i provodi seminar i stručni ispit za VODITELJE POSLOVNICE i TURISTIČKE VODIČE

Veleučilište u Šibeniku organizira i provodi seminar i stručni ispit za VODITELJE POSLOVNICE i TURISTIČKE VODIČE za područje Šibensko-kninske županije u skladu s odredbama Zakona o pružanju usluga u turizmu ( NN 130/17), Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/08, NN 120/08) i Pravilnika o stručnom ispitu za voditelje poslovnica (NN 50/08)

Predprijave traju do 28.01.2019

Više informacija potražite OGLAS – TURISTIČKI VODIČI I VODITELJI POSLOVNICA 2019.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

čestitka

Objavljeno u Novosti veleučilišta

ODRŽANO GOSTUJUĆE PREDAVANJE – Branimir Turudić, struč.spec.oec.

Projektni administrator, Razvojne agencija Vrla iz grada Vrlike, Branimir Turudić, struč.spec.oec. gostovao je u ponedjeljak, 17.12.2018. na Veleučilištu u Šibeniku.

U sklopu kolegija Upravljanje EU projektima, nositeljice dr. sc. Domagoje Buljan Barbača, studentima 2. godine diplomskog specijalističkog stručnog studija menadžmenta, prezentirao je provedbu i administriranje projekata koji su u finalnoj fazi provedbe u Vrlici. Kroz svoje izlaganje izložio je i elaborirao vrlo detaljno izazove administrativnog i financijskog upravljanja europskim novcem.
Pojasnio je i studentima vrlo važne aspekte rizika koji se susreću i često penaliziraju kroz financijske korekcije. Gost je upoznao ukratko studente i s novim projektima za koje je grad Vrlika dobio europsko financiranje čime je dao do znanja da su iskustva stečena iz prethodnih projekata poslužila kao dobra platforma za nastavak korištenja ovih izvora financiranja.
Zahvaljujemo gostu predavaču što je s našim studentima podijelio svoje iskustvo upravljanja europskim novcem.

20181217_153445

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Predstavljeni rezultati istraživanja o zapošljivosti diplomiranih studenata u Hrvatskoj

Agencija za znanost i visoko obrazovanje predstavila je rezultate istraživanja o zapošljivosti diplomiranih studenata u Hrvatskoj. Istraživanje je provela Agencija u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
Riječ je o nacionalnom istraživanju o zapošljivosti studenata koji su diplomirali akademske godine 2015./16. Ovim istraživanjem, Hrvatska, po uzoru na druge europske zemlje, uvodi praksu sustavnog prikupljanja podataka korisnih samim visokim učilištima, studentima i učenicima, poslodavcima, donositeljima politika i široj javnosti. Rezultate su predstavile dr. sc. Katarina Pažur Aničić i prof. dr. sc. Diana Šimić s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a objavljeni su u publikaciji pod nazivom „Što nakon diplome?

ŠTO NAKON DIPLOME

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Natječaj za dodjelu stipendija studentima u stanju socijalne potrebe za akademsku godinu 2018./2019.

Na temelju Odluke Stručnog vijeća i Ugovora o sufinanciranju troškova studiranja redovitih studenata i materijalnih troškova Veleučilišta u Šibeniku (KLASA: 602-04/15-10/00127 URBROJ: 533-20-15-0001), Veleučilište u Šibeniku raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija studentima u stanju socijalne potrebe za akademsku godinu 2018./2019.

 Studenti se  mogu prijaviti na Natječaj zaključno s datumom 20. siječnja 2019. godine.

Upute i formulari:

stipendije-2018-2019

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Otvorene CEEPUS mobilnosti za Mađarsku

Nacionalni centar za CEEPUS je objavio kako ima još mjesta za studentske i nastavničke mobilnosti za Mađarsku i to u ljetnom semestru ove akademske godine, a prijave su moguće do 31.01.2019.

Svi zainteresirani se, nakon što naprave svoj profil na ceepus.info, mogu javiti koordinatorici Ivani Kardum Goleš na ivanakg@vus.hr.

1523019388_ceepus-logo-za-web

Objavljeno u Novosti veleučilišta

VUŠ obilježilo Mjesec borbe protiv ovisnosti

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti Veleučilište u Šibeniku i Udruga Mladi u EU organizirali su predavanje na temu “Činjenice o ovisnosti: čimbenici rizika i zaštite”. Tema predavanja bila je utjecaj psihoaktivnih droga na tjelesno i mentalno zdravlje mladih kao i na socijalnu isključanost, podaci iz Registra osoba liječenih zbog zlouporabe psihoaktivnih droga za 2017. i rizični i zaštitni obiteljski čimbenici.

Predavanje su održali  mr. Gina Lugović, v. pred. i Vinko Livaković, dipl. oec.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Rezultati natječaja za upis na Oracle Academy – 2018./2019.

Temeljem zaprimljenih prijava za prethodno objavljeni Natječaj za upis studenata na obrazovne programe Oracle akademije Veleučilišta u Šibeniku, objavljuju se rezultati natječaja za upis studenata na obrazovne programe Oracle akademije u akademskoj godini 2018./2019.

Uvid u rezultate možete potražiti na linku: Rezultati natječaja_ORACLE AKADEMIJA

 

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OBAVIJEST o održavanju javnog predavanja – Branka Birkić Plavčić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Dana 14. prosinca 2018. godine, u 15:15 sati u dvorani „M“ Veleučilišta u Šibeniku, održat će se javno predavanje na temu „Fizikalna terapija i rehabilitacija novorođenčadi s parezom plexusa brachialisa“.Javno predavanje u organizaciji Veleučilišta u Šibeniku održat će Branka Birkić Plavčić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi