Veleučilište u Šibeniku

Veleučilište u Šibeniku pravi je izbor za kvalitetno studiranje. Nastava na stručnim studijima održava se po standardima Bolonjskog procesa u suvremeno opremljenim nastavnim prostorima a znanja, vještine i stavovi koje ćete steći omogućavaju vam kvalitetno zapošljavanje.

Kroz kvalitetne studijske programe i korištenjem suvremenih nastavnih metoda naučit ćete kritički razmišljati, uspješno komunicirati, donositi odluke, uspješno voditi tvrtke i upravljati razvojem lokalne i nacionalne zajednice. Cilj Veleučilišta je uspješna integracija u europski obrazovni prostor, pa u svoje aktivnosti uvodi međunarodno priznate norme i obrazovne standarde te se kontinuirano usavršava i poboljšava s aspekta kadrova, projekata i studijskih programa.

STUDIJSKI PROGRAMI VELEUČILIŠTA U ŠIBENIKU SU:

Preddiplomski stručni studij Turistički menadžment

trajanje:

 6 semestara

stručni naziv:

 prvostupnik (baccalaureus) ekonomije

Preddiplomski stručni studij Poslovna informatika

trajanje:

 6 semestara

stručni naziv:

 prvostupnik (baccalaureus) poslovne informatike

Preddiplomski stručni studij Promet

trajanje:

 6 semestara

stručni naziv:

 prvostupnik (baccalaureus) inženjer prometa

Preddiplomski stručni studij Upravni studij

trajanje:

 6 semestara

stručni naziv:

 prvostupnik (baccalaureus) javne uprave

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment

trajanje:

 4 semestra

stručni naziv:

 specijalist menadžmenta

Specijalistički diplomski stručni studij Upravni studij

trajanje:

 4 semestra

stručni naziv:

 specijalist javne uprave

 

STUDENTSKI STANDARD

Uz sudjelovanje na klasičnoj nastavi studentima se omogućava aktivno sudjelovanje u terenskoj nastavi, znanstveno-stručnim konferencijama i sportskim aktivnostima, a kroz aktivan rad u Studentskom zboru Veleučilišta u Šibeniku i participacija u radu svih tijela Veleučilišta. Studentima su osigurani najbolji uvjeti studentskog standarda od studentskog doma i knjižnice pa do novog studentskog restorana.


MISIJA: Kroz kvalitetne studijske programe i znanstveno stručni rad na najvišoj razini kvalitete i izvrsnosti obrazujemo samostalne, pouzdane i društveno odgovorne nositelje budućeg razvoja lokalne, nacionalne i međunarodne zajednice. Veleučilište u Šibeniku treba postati središnje mjesto edukacije i znanja kako Grada tako i Županije iz kojega će se pokretati sve inovacije i znanstveno stručni programi u suradnji s lokalnim gospodarstvom i lokalnom upravom.

VIZIJA:  Veleučilište u Šibeniku će biti integrirano sa ostalim visokoobrazovnim institucijama u zemlji i međunarodnom okruženju, te pouzdan partner gospodarstvu i studentima. Veleučilište će za svoje aktivnosti primjenjivati međunarodno priznate norme i standarde te se kontinuirano usavršavati i poboljšavati s aspekta studijskih programa, projekata i kadrova.

ISO 9001
Oracle academy
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Erasmus + T4
Agencija za mobilnost i programe EU
MSPI
Shaping the future projekt
Carnet
Erasmus
CEEPUS
Dabar
ENTO
Copyright © 2024 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja