Webmail E-learningISVUStudomat

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ gostovali na Veleučilištu u Šibeniku

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ Nikola Grubić, Gustav Červar i Zdravko Bogdan gostovali su u ponedjeljak, 10.12.2018. na Veleučilištu u Šibeniku.

U sklopu kolegija Upravljanje EU projektima, nositeljice dr. sc. Domagoje Buljan Barbača, prof. v. š. u trajnom zvanju, studentima 2. godine diplomskog specijalističkog stručnog studija menadžmenta, prezentirali su svoj rad kroz provedene projekte. Projekti obnove tvrđava Barone  i sv. Ivan bili su u fokusu njihovog izlaganja. Prikazali su zorno studentima kako predani rad i entuzijazam mogu biti prepoznati i podržani europskim novcem. Upoznali su studente s projektima na kojima trenutno rade, kao i s izazovima s kojima se pri tom susreću.

Ono što je također važno, a kroz iskustvo društva Juraj Dalmatinac je i preneseno studentima, je važnost sinergije kada je u pitanju financiranje iz EU fondova. Samo kroz suradnju dionika pripadnih različitim skupinama od znanstvenih, stručnih, umjetničkih, kulturnih i prosvjetnih institucija, udruga pa sve do tijela lokalne samouprave, moguća je realizacija ovako vrijednih projekata.

Zahvaljujemo društvu Juraj Dalmatinac na iskustvu koje su podijelili s našim studentima, ali i na nedvojbeno vrhunskim postignućima kojima su podigli kvalitetu života šire zajednice.

20181210_161341

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi