Webmail E-learningISVUStudomat

Oglasna ploča

OBAVIJEST -Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment

Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u petak, 14.12.2018., u 12:30 sati u dvorani G. Na sastanku će se zaprimati studentski upiti vezani uz studij.

 

 

Važna obavijest za studente 1. god. specijalističkog studija

Sastanak studenata prve studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u srijedu, 20.06.2018., u 13:30 sati u dvorani G. Na sastanku će se zaprimati studentski upiti vezani uz studij.

Ana Perišić, voditelj 1.godine specijalističkog studija

Važna obavijest za studente 1. god. Specijalističkog studija

Sastanak studenata prve studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u četvrtak, 17.05.2018., u 15:15 sati u dvorani B.

Na sastanku će se zaprimati studentski upiti vezani uz studij.

VAŽNA NAPOMENA ZA PONAVLJAČE 2. GODINE SPECIJALISTIČKOG STUDIJA

Ponavljači ne mogu izabrati mentora preko ISVU-a nego se moraju dogovoriti sa predmetnim nastavnikom i sa ispunjenim i potpisanim obrascem DR-1 doći u referadu kako bi ih se u sustavu evidentiralo.

Poziv studentima 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment na sastanak s voditeljem godine

Sastanak s voditeljem 1.studijske godine specijalističkog studija održat će se u četvrtak, 25.01.2018 u 14:00 sati u dvorani F.

 Ana Perišić, dipl. ing. mat., univ. spec. oec., v. pred., voditeljica 1. godine”

Poziv studentima 2. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment na sastanak s voditeljem godine

 Poštovane studentice i studenti,

dana 22. siječnja 2018. održat će se u predavaonici F u 15.00 sati sastanak Voditelja studijske godine sa svim studentima II. godine Specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment, predloženi dnevni red:

  1. Prava i obveze pri testiranju III. semestra i upisa u IV. semestar: odabir mentora, usklađivanje ocjena, mogućnost mirovanja studentskih obveza, pitanja, problemi i pritužbe studenata.

obzirom na važnost tema sastanka mole se svi (redovni i izvanredni) studenti da dođu na sastanak.

Voditelj studijske godine

mr. Gina Lugović, v. predavač

Poziv studentima 1. godine na sastanak s voditeljem godine

“Sastanak s voditeljem 1.studijske godine specijalističkog studija održat će se u petak, 24.11.2017 u 09:45 sati u dvorani B.”

Ana Perišić, dipl. ing. mat., univ. spec. oec., v. pred., voditeljica 1. godine

Poziv studentima 2. godine na sastanak s voditeljem godine

Sastanak Voditelja sa studentima 2. godine Specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment održat će se 25. 10. 2017. g. u 09.30 u predavaonici F. Potrebno je da svi studenti, radi važnosti sastanka, budu nazočni sastanku.

 Voditeljica 2. g. Specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžemnt mr. Gina Lugović, v. predavač

OBAVIJEST  14.9.2017.

MOLE SE STUDENTI NIKOLA POLJAK I ANĐELO BARIĆ DA SE HITNO JAVE U REFERADU SPECIJALISTIČKOG STUDIJA ILI NA EMAIL hela@vus.hr.

Obavijest za utorak, 18.7.2017.

Poštovane kolege, referada za specijalistički neće raditi u utorak , 18.7. u popodnevnoj smjeni od 17:00-19:00.

Sve potrebne potvrde u referadi možete dobiti sa zaključno 21.7.2017. (za bilo kakav upit slobodno se javite na e-mail hela@vus.hr).

Srdačan pozdrav,

Helena Mioč, viši studentski referent Specijalističkog studija

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE 2. GODINE SPECIJALISTIČKOG STUDIJA

Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u četvrtak, 01.06.2017., u 14:00 sati u dvorani H.

OBAVIJEST – PROMJENA E-MAIL ADRESE REFERENTICE SPECIJALISTIČKOG STUDIJA

Poštovani kolege, moja nova e-mail adresa glasi hela@vus.hr.

Ako ste u posljednjih nekoliko dana slali e-mail i niste dobili odgovor proslijedite ga ponovno.

Srdačan pozdrav, vaša referentica

Helena Mioč, bacc. oec.

Važno za studente 2. god. specijalističkog studija

Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u četvrtak, 09.03.2017., u 13:30 sati u dvorani F.

Sastanak će se održati s ciljem upoznavanja studenata s mogućnosti sudjelovanja na Danu poslova u turizmu koji će se održati 21. ožujka 2017. u Kninu. Također, na sastanku će se zaprimati studentski upiti vezani uz studij.

VAŽNO ZA STUDENTE 2. GODINE SPECIJALISTIČKOG STUDIJA

Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u ponedjeljak, 20.02.2017., u 09:30 sati u dvorani K.

VAŽNO

Odgoda ispita iz kolegija Gospodarenje imovinom

 Ispit iz kolegija Gospodarenje imovinom sa roka 2.veljače 2017. zbog bolesti nastavnika odgađa se za 6. veljače 2017. u 16.00 sati.

 

DOŠLE SU NOVE X-ICE

Mole se studenti Galetić, Kitarović, Krečak Terzić, Lemac, Poljak, Slavica, Šumić i Vidić da se jave u referadu i preuzmu svoje X-ice.

Važna obavijest za studente 2. godine Specijalističkog studija

Studenti koji su upisali 2. god. specijalističkog studija sa 2 nepoložena ispita DUŽNI SU do 24.02.2017. položiti BAREM JEDAN do sada nepoloženi ispit jer inače neće biti u mogućnosti upisati  cijeli ljetni semestar 2016/2017.

Studentica Antonija Pavić DUŽNA JE do 24.02.2017. položiti BAREM DVA do sada nepoložena ispita kako bi bila u mogućnosti upisati cijeli ljetni semestar 2016/2017.

Studenti koji PONOVO upisuju kolegij 1. godine  a ispit su pali pred ispitnim povjerenstvom moraju za navedeni kolegij ponovo  imati potpis u 2016/2017. te se studenti mole da se glede toga obrate predmetnim nastavnicima.

Ukoliko niste sigurni jeste li negativnu ocjenu dobili pred ispitnim povjerenstvom javite se u referadu specijalističkog studija ili na email helena@vus.hr.

Mole se studenti Ivan Elijaš, Ivana Krečak Terzić, Antonia Slavica, Marko Vidić, Stella Vranjić da preuzmu u referadi  pristupne podatke za web-mail i ISVU.

Mole se slijedeći studenti 1. godine da preuzmu svoje indekse u referadi:

Antonia Bucić

Nina Kitarović

Hrvoje Vukas

Ivan Brkan

Krešimir Čoko

Ante  Lucić

Marko Ševo

Marko Vidić

Ivan Elijaš

Mole se studenti da pogledaju svoje podatke u ISVU jer ima slučajeva da nisu upisali ni jedan od željenih kolegija radi popunjenja broja .

 

 

 

Važna obavijest za studente 2. god. specijalističkog studija

Voditeljica godine Jelena Šišara održati će 3. sastanak sa studentima 2.godine diplomskog specijalističkog stručnog studija Menadžmenta ;sastanak će se održati u četvrtak, 28.04.2016. s početkom u 9 u dvorani B.

Za pristup ISVU potrebni su isti podaci kojim ste se logirali na web-mail adresu Veleučilišta u Šibeniku.

Važno za studente 2. godine:  Prije početka roka u veljači svakako pročitajte ODLUKU koja se odnosi na upis u ljetni semestar 2015/2016.

Za sva ostala pitanja možete se slobodno javiti na e-mail helena@vus.hr.

—————————————————————————————————————————————————————

 Obavijest o novom radnom vremenu studentske referade

Od ponedjeljka, 12. listopada 2015. studentska referada ima novo radno vrijeme sa studentima. Obavijest pogledajte u prilogu.

Helena Mioč, bacc. oec., referent
Uredovno vrijeme za studente Specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment

Ponedjeljak, srijeda, petak 10:00 – 12:00
Utorak, četvrtak 13:00 – 15:00
Utorak 17:00 – 19:00

e-mail: helena@vus.hr